ΘΥΜΑΡΙ

Είναι γνωστό από τους αρχαίους Έλληνες, τους Ρωμαίους και τους Αιγύπτιους. Το χρησιμοποιούσαν στη μαγειρική και την ιατρική καθώς και ως θυμίαμα για τους βωμούς και τους ναούς λόγω του ιδιαίτερου αρώματος του.
Έχει μία έντονη ελαφρώς πικάντικη γεύση και μπορεί να συνοδεύσει κρέατα, πουλερικά, σάλτσες, όσπρια και τυριά.
Μπορείτε να το συνδυάσετε με φασκόμηλο και δενδρολίβανο για να επιτύχετε έναν υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων.
Έχει επίσης αντιμυκητιασικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Συσκευασία 40g